Uvjeti korištenja

Poštovani, izuzetno nam je drago što ste pristupili web stranicama Mesnica Borošak. Pristupom i pregledom ovih mrežnih stranica obvezujete se prihvatiti pravila i uvjete korištenja istih te to činite na vlastitu odgovornost. Mesnice Borošak ne preuzimaju nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja istih.

Opći uvjeti korištenja

Sadržaj ovih mrežnih stranica izrađen je u dobroj vjeri i služi isključivo u svrhu informiranja. Mesnice Borošak ne jamče potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja mrežnih stranica na koje ove stranice upućuju. Mesnice Borošak zadržavaju sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku kao i bez prethodne obavijesti nadopuni, izmijeni ili ukloni bilo koji od sadržaja te uvjete pristupu i korištenju ovih mrežnih stranica.

Svi sadržaji smiju se kopirati samo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe uz poštovanje svih autorskih prava. Za svako objavljivanje, prenošenje, javno prikazivanje ovih mrežnih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje Mesnica Borošak kao i drugih vlasnika autorskih prava. Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje, mijenjanje dijelova sadržaja i korištenje ovih mrežnih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki te korištenje ovih mrežnih stranica suprotno njihovoj namjeni.

Zaštita privatnosti

Mesnice Borošak obvezuju se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih mrežnih stranica sve dok se one koriste u okviru dozvoljenih uvjeta korištenja. Osobni podatci korisnika kao što su ime, adresa, telefonski broj, adresa elektronske pošte kao i drugi podatci prikupljat će se samo ako ih korisnik dobrovoljno dostavi. Tako skupljeni podatci koristit će se u svrhu kontakta i informiranja, statističke obrade posjeta te kako bi smo što bolje uvidjeli potrebe i zahtjeve korisnika ovih mrežnih stranica. Tako skupljeni podatci neće se učiniti dostupnima bez izričitog pristanka korisnika ukoliko se ove mrežne stranice koriste u okviru dozvoljenih uvjeta korištenja.

Mesnice Borošak truditi će se da privatnost i anonimnost korisnika i posjetitelja ovih mrežnih stranica bude maksimalno zaštićena.

Politika kolačića

Kolačić je informacija koju mrežna stranica sprema na Vaše računalo. Kolačići obično spremaju postavke za mrežnu stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu mrežnu stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – mrežne stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogućili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hoćete li odobriti spremanje kolačića te da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće.

Dodatne informacije o zaštiti privatnosti kao i prikupljanju korisničkih podataka možete doznati na našoj mrežnoj stranici koja govori o politici kolačića (eng. cookie policy).